Θα συζητηθούν διάφορα θέματα όπως το VAR, η συμμετοχή του Ολυμπιακού Β' στη Σούπερ Λίγκα 2 και η εγγραφή των νέων μελών στον συνεταιρισμό
Η αυλαία για τη φετινή σεζόν έπεσε πριν λίγες μέρες με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι το Σάββατο (24/5) η Σούπερ Λίγκα 1 ενημέρωσε πως θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (27/5) Διοικητικό Συμβούλιο.
Σε αυτό θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας για τη σεζόν που μόλις έκλεισε, όπως και για το πρωτάθλημα Κ19. Θα συζητηθούν και άλλα θέματα, όπως το VAR, αλλά και η συμμετοχή του Ολυμπιακού Β' στη Σούπερ Λίγκα 2 του χρόνου.
Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 27 Μαΐου 2025, στις 15.00, συγκαλείται συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Τελική επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
2/ Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League 1 K19 αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
3/ Εγγραφή νέων μελών (προβιβαζόμενων ΠΑΕ από τη Super League 2) στο συνεταιρισμό.
4/ Κλειδάριθμοι και λοιπά θέματα σε σχέση με την επικείμενη κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2025-26.
5/ Ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων του εν λόγω πρωταθλήματος και σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την έγκριση της προκήρυξης αυτού.
6/ Θέματα σε σχέση με την υλοποίηση των συστημάτων VAR και SAOT ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος.
7/ Συμμετοχή Β’ Ομάδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2025-26.
8/ Εμπορικά θέματα.
9/ Διάφορα».